Quantum AI mynt och tjänster

På Quantum AI kan du hitta över 100 ledande kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, Ripple och EOS. Populära altcoins som TRON och Stellar finns också tillgängliga.

Tjänsterna är följande.

Källa: https://www.indexuniverse.eu/sv/quantum-ai-bluff/

Avancerad börshandel

Quantum AI orderbok är bland de mest omfattande och likvida orderböcker som finns tillgängliga. Användarna kan sätta in, ta ut och handla digitala valutor med lätthet tack vare detta. Förutom detta kan handlare placera limit-, marknads-, stop-, fill or kill-, iceberg-, dolda och olika andra typer av order.

Quantum AI marginalfinansiering och handel

Kvalificerade användare kan handla med de lånade tillgångarna med upp till 3,3 gånger hävstångseffekten. Peer-to-Peer (P2P) marginalplattformen fastställer automatiskt lånevillkoren (ränta och löptid).

Om du lånar ut medel till handlare mot ränta väljer du som användare villkoren. Margin Quantum AI-finansiering innebär större risker och rekommenderas därför till mer erfarna användare. Dessutom blir medlen låsta på plattformen tills lånet löper ut.

OTC-handel

För större handelssummor, 100 000 dollar och mer, låter Quantum AI handlare handla direkt med varandra. OTC-bordet garanterar den ultimata integriteten bort från offentliga orderböcker. Tjänsten hjälper till att matcha och säkra alla större privata affärer.

Köp med kredit- eller betalkort

Tredjepartsbetalningsprocessorer som OWNR eller Mercuryo möjliggör direkta köp av kryptovalutor med kredit- eller betalkort på Quantum AI. Detta är inte en så vanlig funktion bland bitcoinhandelsplattformarna att det är svårt att hitta en Quantum AI-börsrecension som inte nämner det.

Quantum AI verktyg

Verktyg finns för att göra användningen av varje handelsplattform eller robotrådgivare mer praktisk och tidseffektiv. Den här Quantum AI-recensionen lyfter fram de två mest utmärkande plattformsverktygen:

 • Changelog – Hjälper dig att hålla dig uppdaterad om alla plattformsinnovationer, releaser och nyheter. Fördjupad observation av Quantum AI funktioner är tillgänglig för alla användare genom den.
 • Blixtnätverket – Sätter ljuset på alla de senaste handelsmöjligheterna. Bitcoin second layer-tekniken säkerställer en ökning av transaktionerna med snabbare insättningar och uttag.
  Quantum AI avgifter
  Plattformen tillämpar flera kategorier av avgifter som oftast beror på användarens aktivitet och månatliga handelsvolym.

Quantum AI handelsavgifter är baserade på en taker-maker-avgiftsmodell. Maker-avgifter betalas av de användare som tillför likviditet till orderboken genom att placera en limitorder. Och de som förverkligar befintliga order i orderboken betalar taker-avgifter.

Dessutom tar Quantum AI ut avgifter för insättningar och uttag.

 • Handelsavgifter Dessa kan gå upp till 0,2 % för tagare och 0,1 % för makers.
  Avgifterna sjunker när handelsvolymen ökar.
 • Makeravgiften sjunker till 0 % när handelsvolymen passerar 7,5 miljoner dollar.
 • Insättningsavgifter Avgiften för insättningar genom banköverföring är 0,1 %, med ett minimum på 60 dollar.
 • Avgifterna är vanligtvis lägre om du gör en insättning i kryptovaluta.
 • I det fallet beror de på myntet.
 • Uttagsavgifter Samma fasta Quantum AI-uttagsavgift på 0,1 % gäller för uttag via banköverföring med ett minimum på 60 dollar.
 • Snabbt uttag (inom 24 timmar) kostar avgiften 1 % för fiatvalutor.
 • Om du tar ut i kryptovaluta varierar avgifterna från mynt till mynt.