Bitcoin på den lengste månedlige vinnerkjøringen siden 2019 etter å ha toppet $ 28.000

by admin .

Bitcoin er på rett spor for sin lengste månedlige vinnestrek på mer enn et år etter å ha rørt en rekord over $ 28.000 i helgen.

Den største kryptovalutaen nådde en heltidshøyde på $ 28,365

Den største kryptovalutaen nådde en heltidshøyde på $ 28,365 på søndag før den parerte noe av forskuddet, ifølge et sammensetning av priser samlet av Bloomberg. Kjøringen av overdimensjonerte avkastninger hittil er oktober, november og desember er den lengste strekningen siden midten av 2019.

“Min mening er at vi er veldig nær en topp – vi kan treffe $ 30 000 skjønt,” sa Vijay Ayyar, leder for forretningsutvikling med kryptobørs Luno i Singapore. “Vi burde absolutt se en tilbakeslag, men størrelsen er sannsynligvis mindre. Vi ser kanskje bare 10 prosent til 15 prosent fall.”

Det har etter alt å dømme vært et tøft år. Men for Bitcoin har 2020 vært en fantastisk tid.

Kryptovalutaen ble nesten firedoblet og overgikk $ 20.000 for første gang da den hakk rekord etter rekord. Diehards jublet det som en inflasjonshekk i en tid med enestående sentralbankstorhet. Wall Street-veteraner fra Paul Tudor Jones til Stanley Druckenmiller velsignet det som en alternativ ressurs og bidro til rallyet. Og selskaper som MicroStrategy og Square flyttet kontantreserver til krypto på jakt etter bedre avkastning enn renten på nesten null.

Selv om ingen av disse grunnene til å kjøpe Bitcoin comport med sin opprinnelse som et alternativ til fiat-valutaer, peker de på en økende aksept av krypto som en egen aktivaklasse. Og det har det ivrige samfunnet som tar enda en seiersrunde i sin søken etter legitimitet. “Det som skjer nå – og det skjer raskere enn noen noen gang kunne forestille seg – er at Bitcoin beveger seg fra et frynse esoterisk aktivum til det vanlige,” sa Matt Hougan, investeringssjef for Bitwise Asset Management.

“Hvis det går mainstream, er det bare så mye penger på sidelinjen som må komme inn og etablere en posisjon at det etterlater meg veldig bullish i 2021.”

Men med Bitcoin som fanger større oppmerksomhet

Men med Bitcoin som fanger større oppmerksomhet, kan det også få ytterligere undersøkelse fra regulatorer, sier Guy Hirsch, administrerende direktør for USA på online-handelsplattformen eToro. “Til tross for denne meteoriske oppgangen, er det noen stormskyer i horisonten,” sa han, inkludert nedfallet fra flere siste øyeblikk av blant annet den avtroppende Trump-administrasjonen.

Å forutsi hvor det vil gå er en fult øvelse. Mange la igjen mynten for døde etter at 2017-rallyet resulterte i et krasj året etter, en tid som noen ganger ble referert til som “kryptovinteren”.

Men det økte mer enn 300 prosent i 2020, og mange investorer sier at det kan fortsette å vinne neste år. Hva annet er det på radaren? Til Meltem Demirors, sjefstrategidirektør i digital-asset manager CoinShares, er det noen bekymringer for hva den innkommende Joe Biden-administrasjonen kan bety for kryptorommet.

Fremover, sier mange strateger og investorer, at industrien kunne se mer gransking og strengere regulering med Biden i Det hvite hus.